perjantai 4. elokuuta 2017

Loma on niin ihanaa aikaa! Nyt kun armas puolisonikin on kirmannut kesälaitumille, pitää ottaa kaikki irti yhteisesti viikostamme, jonka saamme olla samaan aikaan lomalla. 



Ensi viikolla meikäläisellä alkaa arkinen, mutta niin mukava raadanta. Tänään piti käydä jo etukäteen katsomassa, vieläkö luokkahuoneeni on paikoillaan. Olihan tuo. Vielä ennen ensi viikkoa starttaamme tänä iltana Tallinkilla kohti Tallinnaa ja sieltä aamulla Narvaan kahden päivän näyttelyihin Mikki-havannan kanssa. Jännää tulee!


Pakollinen puppyselfie


Eilen päätimme käydä  nuuskuttelemassa Dakin ja Lyytin kasvattajalla Tarjalla Dakin kolmiviikkoisia pikkusiskoja- ja veljeä. Kamerakin pääsi mukaan, joten pentukuumeiset, kiinnittäkää turvavyönne!


Kolmen viikon ikäisiä pupusia ei vielä kovin paljon jalkeilla pysty kuvaamaan, ainakaan ulkosalla. Kuvasaaste on luultavasti kasvava vähintään eksponentiaalisesti sitten, kun töpsykät kasvavat vielä viikon tai pari.


Tyttö 1

Tyttö 1

Tyttö 1
Pentujen nimet tulevat alkamaan P-kirjaimella, ja olen itsekin intoutunut miettimään potentiaalisia pennunnimiä . Miten se onkin aina niin vaikeaa? Miten jotkut keksivät niin ovelia ja nasevia nimiä? Se lienee jokin ominaisuus, jolla minua ei ole siunattu alkuunkaan.

Poika

Poika

Poika

Poika
Pentuja syntyi siis kolme, kaksi tyttöä ja yksi poika.Itse rakastuin syystä tai toisesta tuohon poikaan. Harmi, että meillä on laumassa pääluku täynnä...
Tyttö 2

Tyttö 2

Tyttö 2

Mikä on sinun suosikkipentusi? Keksitkö sinä hyviä P-kirjaimella alkavia pennunnimiä?

Leave a Reply

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

>