sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Noin kello 2 yöllä tapasimme Hyvinkäällä, kömmimme yhteen autoon ja aloitimme loputtomalta tuntuvan matkamme kohti Vaasan näyttelyä, joka oli ensimmäinen kotimaassa pitkään aikaan.

Kimmo Mustosen kehään oli ilmoitettu sievoinen määrä tibbejä, mukana toki Daki, Leevi ja Lyytin Dani-veli aina Kemistä asti. Dania en ollutkaan nähnyt sitten pentuaikojen, joten oli erityisen kiva tavata sitä!

Dani

Daki saavutti siis Mustosen kehässä PU3 VACA upeiden Leevin ja Hugon jälkeen. Kehässä esiintyi myös Dakin tyttö Kara (jun eri 1 SA) ja Lyytin veikkapoika Dani, joka kävi antamassa myrskyvaroituksen hienolla esiintymisellään ollen eri1 SA & varasert.

Havannat olivat toista tuntia myöhässä ja meillä oli mukana sekä Mikki että Miisa. Juuri ja juuri ehdin Miisan kanssa pois kehästä (PN 3 CACIB!) ja vaihtaa Dakin hihnanpäähän.

Cacibitar Miisa

 Kuningas Leevi vielä viimeisteli päivän BIS VET4-sijoituksella ja kiilasi takaisin ykköspallille kaikkien rotujen vuoden veteraani-kisassa! Paljon onnea rakkaat Tarja ja Leevi!



Tulipas tylsä päivitys, mutta sellaisia ne näyttelypäivät pahimmillaan ovat, kiireisiä eikä koirien kehäilyn lisäksi ehdi oikein muuta kokea tai nähdä. Reissu oli joka tapauksessa mukavaa ja onnistunut!

Leave a Reply

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

>