tiistai 12. joulukuuta 2017

Helsingin-voittaja -näyttely taisi olla tänä vuonna ainoa, jossa Dakin hihnan päähän pääsi joku muu kuin minä. Syy tähän oli samaan aikaan kohdalleni tarjoutunut micro:bit -koulutus, jonne osallistui meidän koulultamme kahden open lisäksi kaksi huipputaitavaa oppilasta.

Tibbet arvosteli Natasa Blanusa ja Tilda Rinne oli ystävällisesti lupautunut Dakin viemään kehään. Emme tienneet tuomarista mitään etukäteen,mutta aikataulutoiveiden kera ilmomme matkaan silti lähti. Aikataulutoiveeseemme ei tietenkään vastattu haluamallamme tavalla, joten niinpä meitsi meni kiltisti koulutukseen (joka oli kyllä huikea!) ja Daksu valjastettiin Tildan ohjaksiin. Blanusa kuitenkin etsi aivan toisenlaista koiraa kuin Daki, ja niinpä upea parivaljakko sai tyytyä pelkkään eriin ilman kilpailuluokkasijoitusta. Miljoonat kiitokset Tildalle, näytitte upeilta yhdessä, kun katsoin salaa tibbekehästä liveä koulutuksen ohessa.



Koulutuksen jälkeen ehdin parahultaisiksi Lyytin kanssa edustamaan yhdistystämme Koirat Kasvatus- ja Kuntoutustyössä ry ständille, jonka olimme saaneet Messukeskuksen expoalueen Hyötykoiraosioon. Lyytillä kävi paljon rapsuttelijoita ja saimme ihan kivasti jaettua tietoa ja innostusta koira-avusteista työskentelyä kohtaan.


Tarjan Leevi-papparainen oli kuitenkin kiivennyt ROP-veteraaniksi tibbeissä ja niinpä jäimme porukalla sitä kannustamaan. Se kannatti, sillä Annukka Paloheimo valitsi sen koko näyttelyn kauneimmaksi veteraaniksi! Miljoonat onnittelut Tarjalle!




Leave a Reply

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

>