lauantai 16. joulukuuta 2017

Messarin sunnuntaipäivän aluksi käväisin ihanan Nemo-havannan kanssa pentunäyttelyssä, jossa se oli Jenna Leinon arvostelemana PU2 voittaen kuitenkin oman luokkansa.

Loppupäivä sujuikin hyvin tiibettiläisissä merkeissä, kun ensin tibbejen arvostelun (Dakille PU"5") ajan piilottelimme Tarjalle yhdessä hankkimaamme lahjaa milloin missäkin ja kun rotukehän loputtua aloimme kahvittelemaan, pääsin jännittämään vielä ison kehän katsomoon, sillä Daki pääsi vielä junior handlerien SM-finaaliin vantaalaisen Jannyn kanssa.


Parivaljakon yhteistyö sujui paremmin kuin hyvin ja tuomari Anna-Bella Halttunen palkitsikin Jennyn suomenmestaruus-hopealla!

Kuva: Isabella Fagertsröm

Kuva: Isabella Fagertsröm

Kuva: Sami Osenius
Kuva: Sami Osenius

Kuva: Isabella Fagerström


Onneksi JH SM-finaali kestää pitkän, sillä kerkesin hulppeasti välissä kilistämään Vuoden Veteraanille ja kaikessa rauhassa hiippailla takaisin katsomoon, kun junnujen kisa kävi jännimmillään. Ihan supersuorituksen kyllä Jenny teki, vaan on sitä reenattukin!

Samaan aikaan tibbekehällä juotiin skumppaa kahvia ja limpparia Leevi-papan upean Vuoden Veteraani-voiton kunniaksi. Tarjoilut olivat jäätävän hyviä ja yhdessä tibbeihmisten kanssa hankkimamme taulu ilmeisesti vallan nappilahja. Muutkin olivat muistaneet superpapan historiallista voittoa.








Kolmen päivän turneen päätteeksi illalla, väsyneenä, liikuttuneena, monet kerrat ilosta itkeneenä ja taas uudelleen meikanneena, onnellisena ja sokerihumalassa juuri ennen Best In Shown valintaa, silmät silti liikutuksesta kosteina sitten marssimme Tarjan ja Leevin perässä isoon kehään palkintoa hakemaan. Hetki, jonka tulen muistamaan ikuisesti.





Näyttelyvuosi on hyvä päättää tähän. Kilometrejä on ajettu, itketty ja naurettu, nyt on aika levätä.





Leave a Reply

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

>