lauantai 31. maaliskuuta 2018


Pääsiäisenä lähdetään Etelä-Karjalaan, se on perinne, varsinkin kun nyt näyttelypaikka on siirretty hyytävän kylmästä Lappeenrannan jäähallista Imartan Aviasport-areenalle, jossa on jopa handlereiden pukeutumishuone. Se jos mikä on hyvää palvelua, sanon minä!


Dakin olimme ilmoittaneet ainoastaan lauantaiksi Anatoli Zhukin kehään, mutta toki flunssaisena, ääni käheänä koikkelehdin pirteästi kuin pääsiäispupu Imatralla jo perjantaina, sillä Tarjalla, Dakin kasvattajalla oli Leevi ja Juusi kehässä, eli minua tarvittiin apukäpäliksi. Lisäksi uusi ystäväni Nemo oli kehässä molempina päivinä huikean hienoilla tuloksilla (lauantaina PU4 & vara-SERT ja sunnuntaina PU2 ja vara-SERT)


 Lauantaina tibbejen osalta sujui vallan mallikkaasti, kun Juuso sai kahdennentoista sertinsä ja valioitui vain pari päivää yli kaksivuotiaana. Leevi puolestaan oli ROP-veteraani. Minä sain kunnian viedä sen isoon kehään ja niinpä Leevi Lentokone liiteli hienosti veteraanien BIS 2 tilalle!


Sunnuntaina oli Nemon lisäksi kehässä Daki, jonka päätin pesaista kokeeksi uusilla aineilla, joista on tulossa postaus erikseen. Dakin tulos herra Zhukin kehässä oli PU2 vara-cacibilla. Olin varsin tyytyväinen poikasen esiintymiseen ja turkin ulkonäköön, mutta valitettavasti kehästä ei ole kuvia.


Yövyin hostel Ukonlinnassa noin puolentoista kilometrin päässä näyttelypaikasta, sillä päätin vasta viime tipassa, eli lähtöä edeltävänä yönä, olla yötä Imatralla edestakaisin ajelun sijaan eikä hotellihuoneita koirallisille ollut oikein tarjolla. 

Hostelli oli ihanalla paikalla Saimaan rannassa ja yö maksoi minulta ja Dakilta yhden hengen huoneessa yhteensä 50 euroa, mikä on mielestäni aika paljon, varsinkin, kun hintaan ei sisältynyt aamiaista ja WC- ja suihkutilat olivat yhteiskäytössä.

Aamulenkkimaisemat kuitenkin korvasivat menetetyn aamiaisen ja poikanen kirmasikin jäällä riemuissaan vaikka kuinka kauan!

Leave a Reply

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

>