sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Postaus on tehty yhteistyössä Turkkitaika-verkkokaupan kanssa. Postauksessa käytetyt aineet on saatu blogin kautta kyseiselta yritykseltä.

Saimme Turkkitaialta testiin monenmoisia taikaliemiä, ja olemme niitä ehtineetkin kokeilemaan jo muutamalle eri onnelliselle koekaniinille. Itse olen melko merkkiuskollinen, ja nyt olikin kiva lähteä kokeilemaan sellaisia aineita, joita emme ole ennen testanneeksi.

Ongelma:

Mikki-havanna on kolmivuotias, kansainvälinen muotovalio, jolla on oikein hyvä turkki, mutta varsinkin talvisin se tahtoo kuivua ja sähköistyä. Havannalla olisi näyttelyssä suotavaa, että karva olisi laskeutuvahkoa ja laineikasta mutta silti kuohkeaa.



Shampoo:Mikki pestiin hellävaroen Royale Perfection White Of White-shampoolla, jota laimennettiin paljon, sillä Mikki oli saanut välipesun, jossa siltä oltiin auottu takut, jo keskiviikkona, joten koira ei ollut likainen. Halusimme houkutella soopelin eri sävyjä ja kontrasteja esille valkoisen koiran shampoolla ja siinä onnistuimme paremmin kuin hyvin. Shampoo jätti hyvän lopputuloksen: puhtaan, mutta ei ns. natisevan puhdasta, vaan aika hoidetun.


Kuvahaun tulos haulle royale perfection white on white

Hoitoaine: Hoitoaineena Mikkiin käytettiin Summerwindsin Fine L Shine -hoitista, joka hoiti hommansa suoraan sanottuna paremmin kuin mikään hoitoaine tähän mennessä! Turkista tuli laskeutuva, ja hännänseudun ikuiset painajaiskarvat, jotka nousevat pystyyn viimeistään autossa,
olivat koko ajan hienosti laskeutuneina, kiiltävinä!  Nyt rakastuin!

Kuvahaun tulos haulle summerwinds fine l shine

Turkkitaika.fi-sivulla kerrotaan tästä jumalten eliksiiristä seuraavaa: 

Fine-L-Shine tehokkaasti korjaava hoitoaine sisältää ainutlaatuisia hoitavia ominaisuuksia. Takkuja ehkäisevä koostumus helpottaa kampaamista ja vähentää sähköisyyttä samalla kun tuo volyymia ja kiiltoa. Kosteuttaa, lisää vahvuutta ja rakennetta turkkiin vain 60 sekunnissa. Karva tuntuu paksummalta ja turkki pysyy helpommin takuttomana. Sopii kaiken tyyppisille turkeille. Erityisen tehokas kuivalle, auringon, vahvojen shampoiden tai jatkuvan föönaamisen vaurioittamalle turkille.



Allekirjoittanut on täysin samaa mieltä!


Ilmeisen toimivat olivat aineet,sillä tämän tupsuttelun jälkeen karavaanimme suuntasi Tuusulan näyttelyyn, jossa Mikki oli ROTUNSA PARAS arvostetun Paula Heikkinen-Lehkosen tuomaroidessa. Monet tuomarit ovat viime aikoina esittäneet huolensa siitä, että rodussa on turkki muuttumassa liian paljon apsomaiseksi: siitä on tullut suoraa, raskasta, täysin laskeutuvaa ja maahan asti yltävää. Jopa Mikin turkki oli tänään turhan suora ja sliipattu, mutta roppi tuli silti :)

Oletko itse turkinhoidon suhteen niuho vai huoleton? Käytätkö aina samoja merkkejä vai vaihteletko? Mikä on sinun mielestäsi hienon turkin salaisuus?

Miljoonat kiitokset Turkkitaialle!

Leave a Reply

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

>