lauantai 9. kesäkuuta 2018

Postaussarja on tehty yhteistyössä Turkkitaika-verkkokaupan kanssa. Postauksessa käytetyt aineet on saatu blogin kautta kyseiselta yritykseltä.


 Tällä kertaa pääsi pesulle pikkuprinsessamme Hype, jolle onkin jo alkanut kertyä mukavasti takkuja. Hypehän on kohta 8kk, joten odottelemme jo sormet syyhyten kauhuissamme sitä aikaa, kun takkukausi iskee ja huolella. Siksikin on nyt ikäänkuin etsinnässä tuotteet, jotka jeesaisivat turkin vaihtuessa.


Hype pestiin Wampun tuuheuttavalla shampoolla Wampum Pump-It-Up shampoolla ja tuloksena oli ihanan  pörröinen, mutta ei pistorasiaan eksyneen näköistä pentukoiraa.

Turkkitaian sivujen mukaan kyseinen supertuuheuttava shampoo on tarkoitettu erityisesti villakoirille, pystykorville ja kaikille muille tuplaturkkisille roduille. Matala viskositeettinen keskimieto shampoo puhdistaa helposti paksunkin turkin. Shampoo sisältää 4 erilaista tuuheuttavaa ainetta, luonnon polymeerijohdannaisen, synteettisen kationisen polymeerin, luonnollisen kationisen polymeerin ja kationisen proteiinin molekyylin. Ei sisällä hajusteita.

Samaa mieltä! Varsinkin nykyaikana, kun hajusteita tungetaan vähän jokaiseen eläintenkin kosmetiikkajuttuun, ei haittaa ollenkaan nämä vähemmän haisevaiset versiot.


 Hoitoaineen kanssa päätimme "pelata varmemman päälle": kovasti Laser Litesin tuotteisiin tykästyneinä sukelsimme Turkkitaialta saatuun säkkiin ja löysimme Laser Lites Volume Plus-hoitista, joka hoiti karvaa ja teki siitä tuuhean sekä laskeutuvan. Myös takut lähtivät föönatessa auki superhelposti! Kyseinen liemi tulee varmasti hankittua lähempää tarkastelua varten


Volume Plus on korkealaatuinen tuuheuttava hoitoaine, joka tuo lisävolyymiä turkille, myös villakoirille ja pystykorvaroduille
Tuotetta voi käyttää kahdella tapaa:

Tapa 1:  Laimenna 10 ml Volume Plussaa pieneen spaypulloon ja lisää noin desilitran verran lämmintä vettä, Sekoita pulloa hyvin, kunnes hoitoaine on liuennut veteen. Pese koira normaaliin tapaasi shampoolla ja hoitoaineella ja tämän jälkeen suihki tuotetta vielä kauttaaltaan turkkiin. Älä huuhtele. Föönaa ja harjaa karva alhaalta ylöspäin.

Tapa 2:  Käytä tavallisen hoitoaineen tapaan, mutta älä huuhtele pois. Laimenna suhteessa 1:10.  Älä huuhtele pois. Föönaa ja harjaa koira alhaalta ylöspäin. Tuotetta voi käyttää myös harjausnesteenä. 
Pelastin keväällä jo eräät jalkakarvat sillä, että minulla oli tätä mukana. Tätä suihkutettiin jalkoihin, föönattiin ne ylös ja johan oli tuuheeta.

Shampoon voit tilata suoraan täältä ja hoitsikan täältä. Suosittelen lämpimästi, tulevat käyttöön tässä huushollissa.







Leave a Reply

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

>