torstai 6. heinäkuuta 2017

Vihdoin ja viimein, pari vuotta asiaa pohdittuamme kotiutimme Milopetin näyttelykärryn. Päädyimme  tietysti valitsemaan väriksi pinkin, koska no, pinkkiä ei vain voi koskaan olla liikaa.


Materialismionnellisuuksissamme kokosimme kapistuksen aamukahville ulos ja mallailimme siihen Dakia. Se on yhdelle tibbelle ihan passelin kokoinen, mutta saattaa hyvinkin olla, että kunhan pikku Pyryharakka Lyyti alkaa kiertää näyttelyitä, pitää päivittää isompaan.


Halusimme ensiksikin kokeilla, tottuuko Daki tuollaiseen kärryyn, viihtyykö se siellä ja onko se kaiken kuulemamme hehkutuksen arvoinen. Daki kyllä tuntui viihtyvän kärreissä ja aamukahvia juodessa se selkeästi osasi ottaa kärryissä rennosti, oli luukku sitten kiinni taikka auki.


Osasyy, miksi kärryä on hehkutettu niin kovasti ja miksi minäkin sen halusin, on se, että se taittuu autoon todella pieneen tilaan, je vieläpähelposti, sekä trimmauspöytä, jonka luvataan kantavan 15 kiloisen luontokappaleen.  Tämän pikkukärryn itsensä kantavuus on 30kg ja ison 45kg. Kokeilin työnnellä sitä pihatiellämme Daki kyydissä ja voi pojat, että oli kevyttä menoa! Onhan se vähän hintava, mutta suosittelen lämpimästi!


 Viikonloppuna sitten koeajolle Mikkeliin!

Leave a Reply

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

>