lauantai 29. heinäkuuta 2017

Alusta asti on ollut selvää, että haluan Lyytistä itselleni harrastuskoiran. Niinpä jo hyvissä ajoin kävimme HSKH:n järjestämän nuorten tavoitteellisten koirakoiden tokokurssin, joka oli aivan superhyvä! Nyt keväällä tai kesällä Lyyti on kuitenkin, kenties teinipissistelystä johtuen, pistänyt  treenit ihan läskiksi.

Tästä lähdettiin tänään: Paikallamakuu selällään suoritettuna.
Kesto noin 3 sekuntia ja palkkaus ja vapautus takana näkyvälle kupille.

Päätin pitää sen kanssa taukoa kaikesta ja vaikuttaa siltä, että tauko on tehnyt tehtävänsä, paitsi paikallamakuun suhteen. Ennen se pysyi kuin liimattuna monta minuuttia, mutta nykyään kellahtaa selälleen, ryömii pakoon ynnä muuta mukavaa. En ole ikinä rankaissut sitä moisesta, ainoastaan jättänyt palkatta ja pienestäkin suorituksentyngästä palkannut uudestaan ja paljon.

Tähän päädyttiin.
 Pitää vaan muistuttaa omaa hätäistä mieltäni siitä, että hiljaa hyvä tulee.

Tänään pääsimme siihen pisteeseen, että se jäi paikalleen, kun minä kävelin viiden metrin päähän, odotin viisi sekuntia ja vapautin takapalkalle. Aikamoinen työmaa on vielä edessä.

Selvähän se on, että minä olen tehnyt jossakin välissä virheen, mutta en keksi kuollaksenikaan, milloin ja minkä. Oheinen Instagram-video on muutaman kuukauden takaa (oiskohan maaliskuulta) ja silloin paikallamakuu oli noinkin hyvällä alulla, myös pidemmällä matkalla.





Tilasin itselleni ja arvottavaksi blogini lukijoiden kesken pari juomapulloa. Arvontaan osallistut kätevästi liittymällä blogini lukijaksi. Kun 20 lukijaa on saatu täyteen, arvon yhden pullon, joko sinisen tai pinkin. Jos 30 lukijan raja ylittyy, arvon kaksi pulloa. Voit myös lunastaa itsellesi kaksi arpaa suosittelemalla blogiani jollekulle, jota se saattaisi kiinnostaa ja ilmoittamalla tämän kommenttiboksissa. Mikäli henkilö, jolle suosittelit blogia, ryhtyy lukijaksi, on toinen arpa sinun. Arvonta suoritetaan elokuun lopussa.


Pullo on siitä kätevä, että se pitää vedet sisällään, ja puristamalla kyljistä, vesi tulee tohon pullon korkkina olevaan mustaan kuppiin.Kun koira on juonut, loput vedet menevät takaisin pulloon. Kätevä kuin mikä! Tilasin noita siis itselleni ja ystävälleni sekä "pari" ylimääräistä blogia silmälläpitäen.






{ 2 kommenttia... read them below or Comment }

  1. Tuo koiran juomapullo näyttää kyllä kätevältä keksinnöltä! Suloisia kuvia sulla täällä blogissa ihanista karvakuonoista :)

    http://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Tuli testattua viikonloppuna näyttelyssä ja oli kyllä ihan 6/5! :D

      Poista

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

>