tiistai 25. heinäkuuta 2017

Kaunis loppukesän (!!) ilta kutsui minua kutsui minua kuvaamaan laumamme iäkkäämpää väestöä. Otin siis 12-vuotiaan Gouldin ja 7-vuotiaat Mammanpoikani Lucan ja Eeliksen ulos ja annoin kameran laulaa.



Luca ja Eelis, tuttavallisesti Mammanpojat, ovat molemmat seitsenvuotiaita. Ne tulivat minulle samana keväänä, keväällä 2010, juuri, kun olin muuttanut Espooseen kerrostaloon. Ne ovat kasvaneet sulassa sovussa ihaniksi keski-ikäisiksi veljeksiksi, jotka tekevät aina kaiken yhdessä. Se on oikeasti todella hellyyttävää!
Säädöt pielessä mutta hei, mikä ilmeikäs passikuva! :D


Tästä teen vielä meemin, ehkäpä sopisi koulujen alkuun... ;)




 Ensi kerralla lienee viisainta trimmata tuo silkkisukkula korvistaan ja hännästään, niin tulee hitusen ilmeikkäämpiä kuvia, mutta hyvä se on näinkin. (veitsi hukassa ja kone autossa, joka miehellä töissä enkä jaksanut hoitaa hommaa saksilla...)




Pahuksen sade! Juuri, kun nuo menivät tuohon tuoliinsa ihmettelemään toisiaan, alkoi tippua vettä. Kiirehän siinä tuli, tässä ainoa "SEIS"-karjaisun tuloksena saatu kuva veljeksistä (oikeesti, niillä on sama isä) sinkoamassa tauolta luokseni.

Lisää kuvia tulossa huomisen aikana tänne!

Leave a Reply

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

>