tiistai 11. heinäkuuta 2017

Olen itse hyvinkin vannoutunut ja rutinoitunut ihminen: samat turkinhoitorutiinit- ja aineet, niillä kun tulee hyvä ja sillä siisti.

Nyt kuitenkin ruotsalaisen Gisslén & Fisherin suomalainen maahantuoja Lotta tyhjenteli varastoaan ja niinpä alennusmyynnin houkuttelemana päätimme ottaa kokeiluun australialaiselta Plush Puppyltä shampoon sekä hoitoaineen, joilla sitten laitettiin Daki Mikkelin näyttelyyn.

Aineita ei saatu yhteistyönä blogin kautta, vaan haluan jakaa kokemukseni myös muille, sillä itse ainakin tykkään kovasti lukea postauksia erilaisista turkkiaineista.




Tulos oli vähintäänkin moitteeton ja nämä tuotteet tulevat myös uudelleen jatkotarkasteluun. Yhden pesun perusteella kun ei voi paljoa päätellä, sillä turkissa on toki jäämiä edellisistä aineista mutta silti! Turkista tuli kiiltävä ja melkoisen suorahko ja se pysyi hyvänä koko näyttelypäivän ajan. Nyt, kun näyttelypesusta alkaa olla viikko, ei ole koiraan ilmestynyt takun takkua, mikä on aina positiivista.



Käytössämme ollut shampoo, Conditioning Shampoo With Evening Primrose, on tarkoitettu erityisesti kuivalle karvalle antamaan kiiltoa ja pehmeyttä. Kiiltoa kyllä tuli ja Daki tarvitsee todella kosteuttavat tuotteet turkkiinsa, joten nappiin meni.

Hoitoaineeksi valikoitui Natural Silk Protein Conditioner, joka kosteuttaa ja elävöittää kuivaa turkkia, sisältää silkkiaminohappoa, tasoittaa ja poistaa sähköisyyttä.

Väittäisin kyllä, että sain, mitä tilasin ja varmasti tulen kokeilemaan sarjasta myös muita tuotteita!

Tykkäätkö itse lukea muiden kokemuksia turkintupsukkeista? Mitä aineita itse käytät ja mille rodulle?


Leave a Reply

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

>