sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Mikkelin näyttelystä selvittyämme päätimme lähteä turistireissulle aina aurinkoiseen Karjaan näyttelyyn. Dakin kasvattaja Tarja oli ilmoittanut sinne kaksi urosta, joten apukäsillekin olisi ehkä tarvetta.


Onneksi tiibetinterrierit arvosteltiin aika myöhään, sillä saavuimme kotiin Mikkelistä aiottua myöhemmin jäätyämme jahamaan koirajuttuja ystäväpariskunnan matkailautoon näyttelypaikan parkkipaikalla.

Tiibetinterrierien tuomarina oli suomalainen  Jussi Liimatainen ja koiria oli paikalle tullut kymmenkunta. Juuso aloitti nuorten luokassa voittamalla sen erinomaisella ja SA:lla ja Veteraanipapparainen Leevi teki saman tempun. Itse pääsin Leevin hihnan perään paras uros-kisassa, ja tuomari kätteli Leevin ykköseksi ja Juuson kakkoseksi. Ei paha!



Ryhmäkilpailuista Leevi vielä nousi 9-ryhmän hopealle, joten kannatti lähteä! Kiitokset Tarja seurasta ja mainiosta retkestä, seuraavaa odotellessa...


Leave a Reply

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

>