sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

14.4.2015 syntyi maailmaan minun työhuoneessani viiden potran pennun joukkio. Ne saivat työnimensä Harry Potter-kirjasarjasta: Remus, Draco, Hermione, Hedwig ja Luna.

Nyt tyypit ovat jo kohta 11-viikkoa vanhoja. Kaikki ovat löytäneet ihanat uudet kotinsa. Meille jäi kotiin soopelipoika Remus ja ainakin toistaiseksi valkea tyttö Hedwig.
Remus on virallisesti Acierto's Freakin Cool Brownie. Nimi juontaa juurensa D-pentueemme suklaaunelmaan, Acierto's Damn Good Chocolateen. Tästä voisi päätellä, että jätkät ovat olleet pentuajan suosikkimme.


Heddyn eli Hedwigin virallinen nimi on Acierto's Fat Lady Sings. Englannin kielessä on hauska sanonta It ain't over till the fat lady sings. Sillä tarkoitetaan, että mikään asia ei ole lopullisesti ohi ennenkuin se todella on ohi. Tämä juontaa juurensa maailman pisimpään, jopa 16-tuntiseen oopperasarjaan, Nibelungin sormus, jonka lopussa Brünhilde-niminen valkyyria laulaa oopperan viimeisen aarian.


Pentujen nimiä ja niiden merkityksiä on aina hauska pohtia, vai mitä olette mieltä pentueen muista lapsosista: paksukaispojasta Frank The Tank, ikionnellisesta pusukoneesta From Luna With Love ja pienestä mutta hyvin pippurisesta otuksesta nimeltä Fast And Furious?

Leave a Reply

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

>