tiistai 8. syyskuuta 2015

On tapahtunut jotain, mitä en iän kuuna päivänä olisi uskonut. Meille on muuttanut ihka elävä tiibetinterrieri.

Kuva: Tiina Hirvonen
Daki, eli Fabulous Teddy's Leader Of The Gang, muutti meille  ikäänkuin projektiluontoisesti: sille oli kehittynyt jostain kumman syystä pelko näyttelyitä kohtaan, jota nyt sitten työstämme erilaisilla alusta-, ympäristö-, ja tilanneharjoituksilla.
Kuva: Jaana Karvinen
Viime viikonloppuna suuntasimme länsinaapuriimme koiranäyttelyretkelle Jaanan, Mikin, Remuksen ja Dakin kanssa. Saaliit olivat hienoja ja merkittäviä ja ennen kaikkea olen tiibettiläisestä hurjan ylpeä, sillä se esiintyi reippaasti ja kantoi häntäänsä kauniisti kumpanakin päivänä, ollen siis rotunsa paras sekä lauantaina että sunnuntaina.
Kuva: Jaana Karvinen

Mikki esiintyi myös ja pokkasi lauantaina VSP:n, ROP-juniorin ja BIS3-juniorin ja sunnuntaina yhdeksänkuinen rääpäle olikin  ROP ja ROP-juniori.
Kuva: Jaana Karvinen

Remus osallistui sunnuntaina pikkupentuluokkaan ollen ROP-baby. Retkestä teki ikimuistettavan myös se, että Remus pestiin kaikkiaan kahdeksan kertaa, sillä osoittautui, että se ei ole mikään maailman kovavatsaisin matkailija. Voi pientä!

PS: minkä ihmeen takia noi meikäläisen ilmeet ovat kuin suoraan Addams Familystä? Ei_vaan_ymmärrä!

Leave a Reply

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

>