tiistai 29. syyskuuta 2015

Aloitin tänä syksynä uudessa koulussa ja alku on aina enemmän tai vähemmän aikaaviepää puuhaa. Dakin kanssa olemme treenailleet halleissa tokoa, rallyä ja agilityä, juoksennelleet näyttelyjuoksua metroasemalla ja kaikenlaista muuta järkevää.

Ohessa kaunis Facebookin arkiselfiehaasteen kuva

Tiibetinterrierien Open Show oli ja meni. Minua jännitti hurjasti, sillä paikalla oli kymmeniä tibbejä. Tuomarina oli Jaana Möytyri-Ulmanen Amox-kennelistä. Mitä, jos Daki ei jostain syystä nostakaan häntää? Kävimme kyllä tässä samaisessa lokaatiossa treenailemassa erään toisen rodun erikoisnäyttelyn aikoihin, ja kaikki meni ihan hyvin, mutta silti...

Loppujen lopuksi Daki esiintyi kuin unelma ja kaiken lisäksi voitti avoimen luokan ja oli neljänneksi paras uros! Mieltä lämmitti kyllä, kun monet tulivat kehumaan, kuinka hienoa työtä tämän kanssa onkaan tehty! Eihän tätä raaski enää pois päästää, kultakimpaletta, kun on sellaisen käsiinsä saanut. Dakihan on ollut tulopäivästään lähtien koko ajan meillä ja olen jo kyllä korviani myöten rakastunut tähän pikkumieheen.


Leave a Reply

Jätäthän asiallisen kommenttisi! Voit kommentoida myös anonyyminä eikä kommentointia valvota, joten kiltiti kommenttiboksissa sitten! ;)

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

>